Hjem / Om Headmasters

Om Headmasters

Om oss - Headingbilde

Headmasters er en internasjonal kjede med opphav fra London og Wimbledon Village i 1982. Her startet vi med bare 2 frisører og 1 assistent. Vi er Englands største og mest anerkjente frisørkjede, og i 2011 åpnet vi den første Headmasters i Norge og Tromsø.

Vi elsker den engelske kulturen og kvaliteten, og vi har “passion” for ditt hår. Skandinavia trenger Headmasters og vi er utrolig stolte over å presentere våre stylister i Norge og Sverige.

Våre medarbeidere i London er vår store inspirasjonskilde i hverdagen.  Våre stylister henter hjem det beste fra catwalken i motemekkaet London. Vi vil at du som kunde skal føle en touch av luksus når du er gjest hos oss, og vi gir deg den beste opplevelsen du og ditt hår fortjener.

Verden er blitt mer tilgjengelig for oss, vi er bereiste og farter rundt i store deler av verden. Vi søker stadig etter den ultimate følelsen, og vi er opptatt av å gi oss selv gode opplevelser med både spabehandlinger, «shopping og dining».

Vi vet hva du som kunde vil ha, og Headmasters skal gi deg den urbane internasjonale følelsen i hverdagen selv om du ikke er på reise.  Vi skal gi deg den gode opplevelsen ved at vi setter av god tid til deg, og det er du som er i fokus hos våre stylister.

Våre medarbeidere håndplukkes og leverer høy kvalitet på sitt arbeid. De sørger for at du får et avslappende og hyggelig besøk. Våre stylister er litt over gjennomsnittet interessert i hår, makeup, moter og trender, og ser hele deg og din stil når du gjennomgår konsultasjonen. Vi er opptatt av personlig kontakt og service, for å kunne gi deg det du ønsker deg fullt og helt.

Når du er på reise så ønsker vi deg selvfølgelig velkommen til å besøke en av våre 50 salonger i Londons gater.
Vi ønsker at du skal føle deg hjemme, enten du er det eller ikke. Vi kjenner deg igjen og du vil også kjenne igjen våre salonger enten her eller der.

Headmasters tilbyr den lille ekstra luksusen i hverdagen til en overkommelig pris.

Våre stylister tilbyr deg gode råd og tips til ny frisyre, hårpleie eller styling med inspirasjon fra de siste trendene i London. Hos Headmasters ønsker vi å tilby alle våre kunder beautiful, fashionable and confident-boosting hair!

I dag har Headmasters 6 salonger i Norge som vi er veldig stolte over. Flere er på vei, og i 2015 åpnet vi vår første salong i Stockholm. Finn din nærmeste frisørsalong her.

Gled deg!

Headmasters er en del av Raise Gruppen. Raise driver Nordens største og mest anerkjente konsepter innen hår og skjønnhet, med over 140 salonger, 6 skoler og over 1000 medarbeidere i Norge og Sverige.

Raise Gruppen er Nordens største frisørkonsern!

Her har du grenseløse muligheter! Les mer her: http://raisenews.no/

Tilbake til toppen