Hjem / Blogg

BRYNENE ER DITT VIKTIGSTE TILBEHØR!

Brynene rammer inn ansiktet, og kan gjøre hele looken din. De viser tydelig din sinnsstemning, om du er glad, overrasket, sint, trist- hver eneste følelse gjenspeiler seg i brynene! Derfor er det så viktig at de har riktig form som passer akkurat til deg.

Les mer

Ready for Work!

Når sommeren går mot slutten har huden blitt deilig brun, håret er tørt og hårfargen blass. Da er det på tide å friske opp håret for sensommerens arbeidsdager. Du trenger ikke en ny runde med farge for å friske opp fargen, det holder ofte med en rask nyansering!

Les mer

SUMMER 2017: HOW-TO’S AND MUST HAVES!

Vi ønsker å dele sommerens favorittprodukter og frisyrer med deg!

Les mer

Stylingtips til 17. mai!

Den store dagen nærmer seg med stormskritt og håret er også en viktig del av pynten. Til både bunad og festdrakt er det fint med fletter og tvinneteknikk, men det fungerer også til andre pene outfits!

Frisørsalongene er stengt denne dagen så da må vi ordne frisyren selv. Og det behøver ikke være avansert! Her er noen enkle frisyrer du fint kan få til, og håper disse kan inspirere til din 17. mai-frisyre!

Les mer

Style your hair with Eleni & Chris styling

Eleni & Chris har lansert en fantastisk stylingserie som dekker alle dine behov! Mix and match slik at du får akkurat det resultatet du ønsker deg.

Her kommer noen tips og triks til hvordan de kan brukes og også hvordan kombinere dem:

Les mer

HEADMASTERS BLOW-DRY COLLECTION 2017

Nå er det endelig tid for lanseringen av årets BLOW-DRY COLLECTION.
Hvert år utvikler våre kollegaer i London en kolleksjon som gjenspeiler årets trendbilde. Denne kolleksjonen kan du få i våre salonger nå og prisen for de forskjellige oppsettene ligger fra 399,-. Perfekt til bryllup, girls night out eller andre festlige anledninger:

Les mer

OSCAR 2017 RED CARPET – Våre favoritter!

Spenningen er alltid stor foran årets største prisutdeling for filmbransjen – kvelden stjernene bruker ukesvis på å forberede. Vi gir deg våre favoritter fra the red carpet!

Les mer

HEADMASTERS COLOR TREND, VÅREN 2017

Denne våren vil vi se mye til de naturlige, rike og glansfulle fargene! Granny grey er ikke lenger i bildet og balayage teknikken blir mer og mer populær. Les mer om vårens trender!

Les mer

GET READY FOR DATE NIGHT

Kiss and tell din verste Valentines Day

Les mer

We love valentines day and mum <3 - 10 gavetips

Både morsdag og valentines day er i februar og mange spør oss om tips til hva de kan gi til sine kjære. Våre frisører har kommet opp med 10 gavetips!

Les mer
Tilbake til toppen