Hjem / Alle behandlinger

Alle behandlinger

Me-day Monday

Dette tilbudet er til deg som liker å skjemme deg selv bort på mandager! Vårt Me Day Monday tilbud kan bookes på hver mandag frem til kl. 16.00, HELE ÅRET! Pakker gir deg et hairspa, hårklipp, striper og styling til en samlet pris på kr 1999,- (ordinært opptil kr 2500,-)

BOOK ONLINE

Blow Dry Collection

Se vår kolleksjon utviklet i samarbeid med våre kolleger i London. Unn deg selv en Blow-dry behandling som består av et hairspa, føn og styling til enhver anledning. Stylistene jobber med grunnleggende føn-teknikker for et langvarig og holdbart resultat. Prisen kan variere alt etter om du har langt eller kort hår og tidsbruken på stylingen. Er du i tidsnød eller i den kjente tidsklemma, kan du prøve express-varianten av denne behandlingen til en redusert pris.

Express Blow Dry  fra kr 349,- (30min express)

Blow Dry fra kr 495,-

BOOK ONLINE

Men's Collection

Vi har også vår egen Men’s Collection som også er utviklet i samarbeid med våre kolleger i London og er laget spesielt for herrene. Finn din stil inspirert fra Londons gater. Be din stylist om råd på hvilken stil som passer deg best. Frisyrene er klippet med tekniske ferdigheter på et høyt nivå, som gjør at frisyren er enkel å holde vedlike ved hjelp av ditt favoritt styling produkt. Din frisør hjelper deg gjerne med stylingtips for få frisyren formet på riktig måte.

Pris fra kr 450 – 715,-

BOOK ONLINE

Vask, klipp og føn

Vi setter av tid til hairspa, klipp og form/føn. Behandlingen tar ca. 40-50 min ut fra hvor avansert frisyre og hvor langt hår du har. Frisøren din vil gi deg konsultasjon på hva som kler deg best i samarbeid med deg og dine ønsker.

Priser fra kr 590 – 845,-

BOOK ONLINE

Striper

Foliestripene er den mest populære teknikken og hele London bruker foliestriper. Dette er den hotteste, mest klassiske og glamorøse teknikken for å få de flotteste stripe-effektene. Prisen har stor variasjon utfra lengde og tykkelse på håret.  Spør din frisør hva sluttprisen utgjør etter en konsultasjon.

Prisen fra kr 875 – 2340,-

Hettestriper er en annen teknikk for å oppnå striper. Her brukes en stripehette hvor man trekker ut hår igjennom hetten der man ønsker striper i håret. Hetten brukes for å beskytte det håret som ikke skal behandles.

Prisen fra kr 720 – 1980,-

BOOK ONLINE

Hårfarge

Vi gir deg den flotteste hårfargen du bare har drømt om. Våre frisører er fargespesialister på teknikk og fargevalg. Vi jobber med mange type teknikker og din frisør vil gi deg en grundig konsultasjon på hvilke farger som passer din hud og frisyre best. Vi utfører også store og små korreksjoner på din hårfarge, om det er behovet.

Fargebehandlinger utføres i vår fargebar. Her har vi fargemenyer som kan gi inspirasjon til nye farger.

  • Farge: dette er en farge som dekker 100% og er permanent. Fargen åpner skjellaget i håret (det ytterste laget på hårstrået) og fester seg til håret. Fargen kan ikke vaskes bort, og vi anbefaler å oppfriskning lengder og etterfylle farge i ettervekst etter 4-6 uker.
  • Minicolor: dette er en farge som ikke er permanent. En minicolor dekker ikke 100% grått hår, men legger seg fint utenpå håret og fungerer som en slags “hårmake-up”. Minicolor har en holdbarhet i 4-6 uker og bør friskes opp igjen.
  • Glossing: dette er en semi-permanent farge  som oppfrisker hårfargen og ivaretar glansen i håret. Glossing har en holdbarhet opptil 10 vask. Glossing vil ikke gi fargeendringer i et ufarget hår med mindre det er helt lyst eller solbleket.

Prisene kan variere utfra lengde og tykkelse på håret. Spør din frisør om ca-pris under konsultasjon.

Priser fra kr 775 – 2210,-

Lysfarging eller bleking
I dag finnes det mange moderne metoder for å lysne/bleke både kort og langt hår. Denne behandlingen kan slite mer på enkelte hårtyper, men i dag finnes det også blekemidler med mye pleiestoffer for deg med en finere hårtype. Vi anbefaler at du får en konsultasjon fra din frisør, slik at vi kan finne riktig metode og teknikk, og gi deg en ca pris på behandlingen. Prisen vil variere utfra metode, teknikk, tidsbruk og lengde på håret.

BOOK ONLINE

Struktur omforming (permanent)

Ønsker du en større forandring med bølger eller krøller? Vi hjelper deg også med dette. Vi utfører strukturomforming på både langt og kort hår. Holdbarheten og spensten vil være variabel utfra hårets kvalitet, elastitet og lengde. Prisene vil variere utfra tidsbruk og hårets lengde.

Priser fra kr 800 – 1495,-

BOOK ONLINE

Hairspa

Nyt et deilig ritualet i vårt hairspa.

Vi analyserer ditt hår og din hodebunn, og tilpasser behandlingen etter dette. Du vil få en fantastisk hårvask med produkter tilpasset hår og hodebunn etter analysen, og det hele avsluttes med en god hodebunnsmassasje.

En hodebunnsmassasje gir økt blodsirkulasjon og forbedrer din hodebunnskvalitet, samtidig som det lindrer stress. Skjem deg bort med et hairspa. Nyt det, du fortjener det.

BOOK ONLINE

Våre stylister

Du kan selv velge hvilken type stylist du ønske å benytte deg av i våre salonger. Les mer.

Tilbake til toppen