Hjem / Blogg / Alle / We love valentines day and mum <3 - 10 gavetips

We love valentines day and mum <3 - 10 gavetips

Både morsdag og valentines day er i februar og mange spør oss om tips til hva de kan gi til sine kjære. Våre frisører har kommet opp med 10 gavetips!

Morsdag og valentines2
  1. Gavekort! Perfekt gave til mor eller kjæresten. Få en deilig hodebunnsmassasje med de fantastiske produktene fra Eleni & Chris i alle våre salonger.
  2. Hva med å lage en hjemmelaget middag?!
  3. Matlagingskurs! Dette er morsomt med mor eller med kjæresten.
  4. Blomster! Alle setter pris på blomster.
  5. Massasjetime. Alle trenger å roe ned og få en avslappende og deilig massasje. Perfekt gave til morsdagen eller om dere drar sammen på valentines day.
  6. Gi gode produkter. Vi har mange gode og pleiende produkter i våre salonger, både til hud og hår. Kom innom en av våre salonger og våre frisører vil hjelpe deg med å finne den perfekte gaven!
  7. Hudpleieprodukter. Dette er noe mange ikke unner seg og det er viktig å pleie huden hele året (gjelder også menn). Vi har hudpleieprodukter fra Eleni & Chris i alle våre salonger. Disse er basert på skandinaviske ingredienser, er uten parabener og har nydelige innpakninger på alle deres produkter.
  8. Reise! Ta med mor på shopping i London! Eller hva med en kjærestetur til Paris?!
  9. Smykker! Dette er en gave som passer til både han og henne. Hjertesmykke til henne eller mansjettknapper til han? Eller er det på valentines day dere vil forlove dere? Hva med en diamantring?
  10. Gjør noe enkelt. Ingenting er vel bedre å få noe man har laget. Et hjemmelaget kort? Også kose seg på kvelden med en film på Netflix og popcorn.

 

Finn din nærmeste Headmasters salong

Morsdag og valentines3
Tilbake til toppen